SPLOŠNI POGOJI NAKUPA VZORCEV


OPIS STORITEV IN IZDELKOV

Vzorec fasadne plošče Rocopa® dimenzije 10x15x1cm Vam lahko skupaj s ponudbo pošljemo na vaš naslov. Na internetni strani www.rocopa.com izpolnite obrazec za ponudbo in označite, da želite prejeti tudi vzorec. V 3-5 dneh boste prejeli željeni vzorec in ponudbo.

Poslani vzorec je plačljiv. Strošek izdelave vzorca in pošiljanje je 25€ (v ceno je vključen DDV).

V primeru naročil večjega števila vzorcev vsak dodaten vzorec prav tako stane 25€ (v ceno je vključen DDV).

Z nakupom vzorca niste zavezani k nakupu plošč.

V primeru, da se odločite za nakup plošč Rocopa®, Vam znesek 25€ odštejemo od skupnega zneska nakupa.

POGOJI REKLAMACIJ IN VRAČIL

V kolikor ste vnesli napačne podatke (šifre) dekorja oz. ste si premislili, nam to lahko sporočite na info@rocopa.com v istem delovnem dnevu po oddanem povpraševanju. Kasnejše reklamacije niso mogoče.

 

V primeru, da se poslani vzorec ne sklada z vašimi pričakovanji, je vračilo možno v 8 dneh brez navedbe razloga. Poslani vzorec nam skupaj s podatki za nakazilo denarja vrnete s priporočeno pošiljko, brez odkupnine in nepoškodovan, mi pa Vam z nakazilom na vaš transakcijski račun vrnemo znesek kupnine.

Naslov za vračilo vzorcev:

 

ENEFIS d.o.o.

Ljubljanska cesta 45

1241 Kamnik

 

V primeru, da vzorci ne prispejo v zaščiteni embalaži oz. bodo poškodovani, vračilo denarja ne bo izvedeno. Poslanih pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

ROCOPA se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalega materiala potrebnega za tržno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

 

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI in PIŠKOTKI

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.
Upravitelj spletnega mesta www.ROCOPA.com, ki ga upravlja podjetje Enefis d.o.o., v nadaljevanju ponudnik, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.
Za potrebe poslovanja ponudnik zbira naslednje uporabnikove podatke:

  •  ime in priimek
    •    naslov in kraj bivanja
    •    naslov elektronske pošte
    •    kontaktno telefonsko številko
    •    in ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.
Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko ponudnik med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).
Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.
Upravitelj lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Ponudnik podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?
Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

 

 

ODGOVORNOSTI

Enefis d.o.o. se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh.

V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.